Inloggen Intranet

 

Luister mee naar RAZO webradio

 

 

 

RAZO-webradio wordt mede mogelijk gemaakt door:

Intranet

Hoofd radioprogrammering

 

Op deze functie zoekt de RAZO een vrijwilliger die zorg draagt op het gebied van radio en programmeringsprojecten en projectteams aanstuurt.

 

Het Hoofd radioprogrammering waar de RAZO naar op zoek is, zorgt voor de implementatie van het ontwikkelde strategisch beleid. Het initiëren van projecten op het gebied van radio en programmering, gecombineerd met het aansturen van projectteams is het belangrijkste onderdeel van de functie.

 

Achtergrond:

- Minimaal HBO werk en denkniveau.

- Communicatief vaardig en je weet de juiste boodschap op het juiste moment te brengen.

- Planmatig en coöperatief ingesteld.

- Ervaring op het gebied van het managen van projecten. (minimaal 3 jaar werkervaring)

 

Wat heeft de RAZO te bieden?

De RAZO is in 1949 in Delft als ziekenomroep gestart en wil in de komende periode transformeren naar een zorgplatform. Waar tot op heden onze dienstverlening alleen nog gericht is op de patiënten van de Reinier de Graaf Groep en de bewoners van Pieter van Foreest, wil de RAZO zich in de toekomst richten op alle inwoners van Delft en omstreken.

 

Om dit zorgplatform te kunnen realiseren, zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Alle (nieuwe) vrijwilligers krijgen interne trainingen aangeboden om een functie goed te kunnen uitvoeren.

 

De RAZO kent een sterk informeel en sociaal karakter. Tweemaal per jaar wordt er een medewerkersvergadering georganiseerd dat afgesloten wordt met een borrel. Naast deze vergadering zijn er ook tweemaal per jaar gezellige uitjes waar alle vrijwilligers van de RAZO gezamenlijk bijeen komen.

 

Enthousiast geworden over de functie? Meld je dan aan via het vrijwilligersformulier.Wil je meer weten over de RAZO als organisatie? Mail dan je vraag naar bestuur@razo.nl.