Luister mee naar RAZO webradio

 

 

 

RAZO-webradio wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dankzij de inzet van ruim 60 vrijwilligers, kan de RAZO een groot aantal activiteiten verrichten. Een korte blik op deze activiteiten:

 

Radioprogrammering 24 uur per dag

Een groot gedeelte van onze radiovrijwilligers zet zich in om een volledige radioprogrammering te vullen met ontspannende programma’s (met o.a. De verzoekplaten) en programma’s waarin u op de hoogte blijft van ontwikkelingen uit de zorgsector.

 

RAZO Live!

Een nieuw initiatief dat in 2016 is opgestart. Een groepje RAZO-vrijwilligers organiseert op diverse lokaties in Delft (waaronder het Reinier de Graaf Gasthuis en diverse woonzorgcentra) live optredens van artiesten of muziekverenigingen. Deze live optredens worden opgenomen en via de RAZO uitgezonden, maar kunt u ook live bijwonen als publiek op de lokatie zelf.

 

Maatschappelijke stageplaats

Omdat de RAZO het initiatief van de maatschappelijke stage belangrijk vindt en dus wil ondersteunen, biedt de RAZO het gehele jaar plaats aan scholieren die hun maatschappelijke stage-opdracht willen uitvoeren. Naast een algemeen gedeelte dat bij iedere stage hetzelfde wordt ingevuld, krijgt iedere stagiaire ook een specifieke eindopdracht.