Luister mee naar RAZO webradio

 

 

 

RAZO-webradio wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofd Technische Dienst (m/v)

 

Als HTD draag je de zorg en verantwoordelijkheid voor het technische beleid binnen de RAZO.

 

De HTD vrijwilliger stuurt bij de werkzaamheden diverse vrijwilligers aan en is verantwoordelijk voor het technische beleid binnen de RAZO. Als HTD maak je onderdeel uit van de bestuursvergaderingen, geef je technische adviezen aan het bestuur en geef je uitvoering aan het bestuursbeleid.

 

Voor de functie zoeken wij iemand die ongeveer 10 uur per maand beschikbaar.

 

Taken:

- Overzicht houden op de werkzaamheden die worden uitgevoerd om de computer-,    geluids- en uitzendapparatuur in goede staat te houden.

- Aansturing beheerders hardware, software en faciliteiten.

- Aanschaf apparatuur.

- Licentie beheer.

- Registratie en periodieke inventaris van alle RAZO apparatuur.

- Deelname aan bestuursvergaderingen

 

Wat heeft de RAZO te bieden?

De RAZO is in 1949 in Delft als ziekenomroep gestart en wil in de komende periode transformeren naar een zorgplatform. Waar tot op heden onze dienstverlening alleen nog gericht is op de patiënten van de Reinier de Graaf Groep en de bewoners van Pieter van Foreest, wil de RAZO zich in de toekomst richten op alle inwoners van Delft en omstreken.

 

Om dit zorgplatform te kunnen realiseren, zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Alle (nieuwe) vrijwilligers krijgen interne trainingen aangeboden om een functie goed te kunnen uitvoeren.

 

De RAZO kent een sterk informeel en sociaal karakter. Tweemaal per jaar wordt er een medewerkersvergadering georganiseerd dat afgesloten wordt met een borrel. Naast deze vergadering zijn er ook tweemaal per jaar gezellige uitjes waar alle vrijwilligers van de RAZO gezamenlijk bijeen komen.

 

Enthousiast geworden over de functie? Meld je dan aan via het vrijwilligersformulier.Wil je meer weten over de RAZO als organisatie? Mail dan je vraag naar bestuur@razo.nl.