Current track

Title

Artist

Background

Zondag

RAZO & Zorg

14:00Zondag

RAZO & Zorg

14:00Zondag

Zorg Denkend over “de zorg” in z’n algemeenheid wordt al snel uitgekomen bij kernwoorden als kwaliteit, gezondheid, zorginstellingen, zorgverzekeringen, ethiek, technologie, zorg voor elkaar, thuiszorg. Kortom een breed scala aan onderwerpen. Complexiteit De levensverwachting in Nederland neemt toe en patiënten krijgen steeds vaker te maken met meer dan één aandoening. Verpleegkundigen en verzorgenden hebben in hun werkzaamheden te maken met routines en soms met grote onvoorspelbaarheid. Cliënten/patiënten hebben steeds meer zorg nodig en hun problematiek wordt meer divers. Ook het aantal aanbieders van zorg en thuishulp neemt gestadig toe. Dat laatste vraagt dan weer om samenwerking tussen verschillende disciplines bij een complexe zorgvraag, omdat niet iedere zorgverlener alle competenties in huis zal hebben. De verwachting is dat die complexiteit op alle fronten in de zorg verder zal toenemen. RAZO & Zorg “RAZO & Zorg” is een dagelijks radioprogramma bij Zorgradio RAZO Delft dat de vele aspecten van de zorg, middels heldere interviews, belicht met onderwerpen uit de regio Delfland, Westland, Oostland en Midden-Delfland. Het programma wordt geredigeerd en gepresenteerd door Anne Christien, Stan, Herman, Herbert en Angèle met technische ondersteuning van Stan, Gerard, Cor, Theo en Meinoud.

Lees meer

Terug in de tijd

20:00Zondag

Terug in de Tijd

20:00Zondag

“Ik blader en zoek in een oud stoffig boek, wat was ik toch lief en klein. Ben uit die tijd ’t meeste wel kwijt, blij dat er foto’s zijn.” Zo luidt het eerste couplet van het Nederlandse chanson van Jan Smit op het album “Leef” uitgebracht in 2010. Jan Smit is al ruim twintig jaar actief in de muziekindustrie. Wat er niet kwijt is, is de volop aanwezige muziek in het programma “Terug in de tijd”. Een verrassend programma waar de muziek en het nieuws uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ‘90 centraal staat. Een geweldige verzameling van heerlijke muziek die u terugbrengt naar vervlogen tijden. Het team presentatoren Bartje, Fonz, Koen, Herman met technische ondersteuning van Arnold, Koen, Edwin en Fonz geeft u een muzikale terugblik op vervlogen jaren. Vaak zullen de schalen met kaas en worst vergezeld van een glaasje wijn niet ontbreken! Stap in de Zorgradio RAZO Delft tijdmachine en ga mee op een muzikaal uitstapje naar het verleden. Vanaf 21 uur wordt het team presentatoren zeer eigenwijs! Het daarop volgende uur staat een bepaald thema centraal in het programma “eigenwijs”. Thema’s die gekozen worden kunnen te maken hebben met de actualiteit of met het jaargetijde. De fantasie wordt op de thema’s losgelaten: leugen, liefde, sport. Teveel om op te noemen. Luister maar mee, blij dat er muziek is! U kunt hier uw muzikale herinneringen aanvragen.

Lees meer

RAZO Live

22:00Zondag

RAZO Live

22:00Zondag

Door Zorgradio RAZO Delft is een nieuw initiatief opgestart, RAZO Live! Een team vrijwilligers organiseert op diverse locatie in Delft, waaronder het Reinier de Graaf ziekenhuis, live optredens van artiesten, muziekverenigingen en/of individuele artiesten. Deze optredens worden opgenomen en via Zorgradio RAZO Delft uitgezonden. Ook bestaat de mogelijkheid dat u als publiek op de locatie aanwezig bent.  

Lees meer