Current track

Title

Artist

Background

Chaos

Opmerkelijke nieuws

Scheduled on

Woensdag 20:00 22:00

Chaos

Getagd als , ,
De woensdagavond brengt chaos bij Zorgradio RAZO

Een lege ruimte zonder eind en begin. Chaos is wel het begin van alles, begin van de wereld, het begin van de tijd. De vier elementen aarde, vuur, water en lucht zijn muzikaal aanwezig. Uiteindelijk wordt de aarde geboren!

Ongeordendheid
In deze staat van ongeordendheid wordt door Sjaak, Ludia en Jan met technische ondersteuning van Richard, Guus en Jacco toch vorm gegeven door de muziekkeuze, de gekozen berichten en de wekelijkse column.

Opmerkelijke berichten uit de afgelopen week passeren de revue. Worden van degelijk commentaar en een toepasselijke plaat voorzien. Het kan, dat de luisteraar wel eens in een toestand van verwardheid gebracht wordt.

Gelukkig is er de wekelijkse column van ‘Krearist’ Jan Jense, de vaste columnist bij Zorgradio RAZO Delft, om half tien te beluisteren. Al meer dan dertig jaar wordt een actueel onderwerp besproken. Geen onderwerp wordt geschuwd of vermeden.

Chaostheorie
Chaostheorie leert ons toch verbanden en logica te ontdekken in een omvangrijke verwarde en ordeloze massa. Zo worden de wetmatigheden van radio gevolgd. Dat levert uiteindelijk een radioprogramma op met muziek waar iedereen naar luisteren kan!

U kunt hier uw muzikale chaotische toppers aanvragen.

Hier moet nog wel wat meer input voor komen want de beschrijving is wel heel erg summier 🙂


Lees meer