Current track

Title

Artist

Background

Café Curioso

Zorg café van de nieuwsgierige mens

Scheduled on

Donderdag 20:00 22:00

Café Curioso

Getagd als , ,
Café Curioso biedt aan een smakelijk menu met merkwaardige, aanstekelijke en heerlijke diverse muziek. Gecomponeerd in een rijke verscheidenheid aan muziekstijlen. Deze muziekstijlen komen duidelijk naar voren tijdens de openingsuren van Café Curioso. Stap de wereld van Café Curioso maar eens binnen!

Café
Het Café Curioso is een echt zorg café. Mensen lopen binnen, ontmoeten elkaar en zorgen voor kennis uitwisseling. Contacten worden gelegd onder het genot van een heerlijk stukje muziek waar de melodieën zijn samengesteld in een rijke verscheidenheid aan muziekstijlen in geliefde genres, terwijl ze verrassende melodische en harmonische wendingen bieden.

Homo Curioso
De mensen achter het radioprogramma stammen stuk voor stuk af van de Homo Curioso, de nieuwsgierige mens. Deze mens wil alles wel weten, alles duidelijk maken en alles ontrafelen.
De patiënt heeft te maken met ziekte processen en ervaart nadelige gevolgen in zijn bestaan. Daarom ligt de lat hoog bij het verstrekken van informatie uit de zorg. Is er een gast in het Café of iemand aan de telefoon de nieuwsgierigheid ontbreekt nooit.

Met een ongekende mix van journalistiek en muziekkeuze gaan Bartje, Rogier, Steef, Lenny met technische ondersteuning van Jan, Edwin, Nettie en Cor op zoek naar bijzondere mensen in de zorg.

U kunt hier uw muzikale toppers aanvragen.

Café

Het Café Curioso is een echt zorg café. Mensen lopen binnen, ontmoeten elkaar en zorgen voor kennisuitwisseling. Contacten worden gelegd onder het genot van een heerlijk stukje muziek waar de melodieën zijn samengesteld in een rijke verscheidenheid aan muziekstijlen in geliefde genres, terwijl ze verrassende melodische en harmonische wendingen bieden.

Homo Curioso

De mensen achter het radioprogramma stammen stuk voor stuk af van de Homo Curioso, de nieuwsgierige mens. Deze mens wil alles wel weten, alles duidelijk maken en alles ontrafelen.

De patiënt heeft te maken met ziekteprocessen en ervaart nadelige gevolgen in zijn bestaan. Daarom ligt de lat hoog bij het verstrekken van informatie uit de zorg. Is er een gast in het Café of iemand aan de telefoon de nieuwsgierigheid ontbreekt nooit.

Met een ongekende mix van journalistiek en muziekkeuze gaan Rogier, Steef, Lenny op zoek naar bijzondere mensen in de zorg.

 


Vraag hier een verzoekplaat aan
Lees meer

Podcast van eerdere afleveringen