Current track

Title

Artist

Background

Over Zorgradio RAZO Delft

Zorgradio RAZO Delft maakt radioprogramma’s en podcasts met informatie uit de zorg voor patiënten van het Reinier de Graaf ziekenhuis en inwoners uit Delft en omgeving die interesse hebben in informatie uit de zorgsector.

De programmering van Zorgradio RAZO Delft richt zich op het uitzenden van podcasts met informatie uit de zorg. ‘s Avonds tussen 20.00 en 22.00 uur is er tijdens de radioprogramma’s speciale aandacht voor de patiënten van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Deze live uitzendingen worden de volgende dag tussen 8.00 en 10.00 uur en 15.00 en 17.00 uur herhaald.

Iedere week wordt een organisatie uit de wereld van de zorg uitgenodigd in de RAZO-studio voor een interview. Ook maken de vrijwilligers van Zorgradio RAZO Delft reportages of live uitzendingen op locatie tijdens evenementen die ten doel hebben om organisaties uit de zorg te steunen.

Wil je een informatief zorgitem terugluisteren, bezoek dan ook eens ons podcast-archief met alle opnames die Zorgradio RAZO Delft in het verleden heeft uitgezonden. Staat het onderwerp er niet bij? Gebruik dan de zoekfunctie op de pagina.