Current track

Title

Artist

Background

Cesar Westland

Geschreven door op 18 juni 2024

Cesar Westland

Aan het Verhagenplein 3 te Naaldwijk is gevestigd de praktijk Cesar Westland. In deze praktijk zijn diverse therapeuten werkzaam om met zorg uw klachten te verminderen en te voorkomen. De therapeuten hebben ieder zo hun eigen specialisatie.

De mens beweegt. Mensen tillen, bukken en iedereen heeft daar zo zijn eigen manier voor. Dat betekent dat niet iedereen bij dezelfde beweging dezelfde spieren op dezelfde manier gebruikt. Vaak vindt dat bewegen onbewust plaats en daarom ontwikkelt iedereen in zijn/haar leven zo zijn eigen bewegings- en houdingsgewoonten.

Maar helaas, niet al die gewoonten zijn goed voor je lichaam. Een van de aangeboden therapieën bij Cesar Westland is de Cesaroefentherapie. Dat is een paramedische behandelmethode gericht op de behandeling en voorkoming van klachten van de onjuiste bewegings- en houdingsgewoonten.

In de studio van Zorgradio RAZO Delft is te gast Linda Heine, oefentherapeut bij Cesar Westland,  in het radioprogramma RAZO & Zorg op donderdagmiddag 20 juni 2024 van 14.00 – 15.00 uur.

 

Cesar Westland

Doorgaan met lezen