Current track

Title

Artist

Background

De luisterapp van Zorgradio RAZO Delft

Geschreven door op 6 augustus 2016

De luister-app

Met de Zorgradio RAZO app geniet je overal en altijd van de beste radioprogramma’s van Zorgradio RAZO Delft. Via de Internetstream zijn onze radioprogramma’s 24 uur per dag te beluisteren.

Met de Zorgradio RAZO Delft on-demand-dienst zijn de informatieve zorgitems en interviews te beluisteren op het moment dat het jou het beste uitkomt. Met meer dan 150 onderwerpen is er enorm aanbod aan informatie uit de zorg.

Kosten in het buitenland

Binnen de EU bel, sms en internet je vanuit je Nederlandse bundel. Dus ook over de grenzen, bijvoorbeeld op je vakantieadres, is Zorgradio RAZO Delft te beluisteren.

WiFi

Dat betekent dat je niet direct naar een WiFi-hotspot moet gaan zoeken. Direct genieten van de radioprogramma’s en informatie uit de zorg, waar je ook bent.

Stuur een bericht

Wil je een bepaald muziekje horen? Wil je iemand verrassen met een muziekje in het Reinier de Graaf ziekenhuis? Heb je een vraag voor een van onze presentatoren? Via de app kun je gratis berichten versturen naar de studio. Laat eens iets van je horen!

Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen over de app, kijk eerst bij de veel gestelde vragen.

Download

Download de gratis interactieve app voor iPhone/iPad uit de Apple App Store en smartphones met het Android besturingssysteem uit de Google Play Store.

Getagd als