Current track

Title

Artist

Background

Gezond Natuur Wandelen, wandel mee!

Geschreven door op 24 april 2019

Gezond Natuur Wandelen, wandel mee!

Uit de nationale Wandelmonitor van 2016 blijkt dat 63% van de Nederlanders, dat zijn zo’n 10,5 miljoen personen, wandelt voor het plezier. Daarbij is wandelen de populairste vrijetijdsactiviteit met 441 miljoen activiteiten, gevolgd door winkelen in de binnenstad met 202 miljoen en uit eten gaan met 194 miljoen.

Wandelen is goed voor lichaam en geest. Door de positieve effecten van wandelen op de gezondheid, besparen wandelaars vaak ook op hun zorgkosten.

Ook in Delft worden er door Stichting Gezond Natuur Wandelen Nederland wandelingen georganiseerd.

Gezond Natuur WandelenOp donderdagmiddag 25 april van 14.00 – 15.00 uur zijn te gast in RAZO & Zorg Ronald van Zon, projectleider bij Gezond Natuur Wandelen en Natasja de Vroome, coördinator Gezond Natuur Wandelen in Delft.

Stem af binnen Reinier de Graaf in Delft (hoogste radiokanaalnummer) en Voorburg via uw televisietoestel aan bed of via Internet op webradio: www.razo.nl en klik rechtsboven op “LUISTER RAZO ONLINE”.

Of download de gratis Zorgradio RAZO interactieve luister-app voor smartphone en tablet uit de Apple App Store of de Google Play store.


Doorgaan met lezen