Current track

Title

Artist

Background

Saar aan Huis Westland

Geschreven door op 28 november 2023

Saar aan Huis Westland

Volgens het RIVM stijgt de gemiddelde leeftijd  nog steeds in Nederland. In 2022 was de levensverwachting (het gemiddeld aantal nog te verwachten levensjaren op een bepaalde leeftijd.) bij geboorte 80,1 jaar voor mannen en 83,1 jaar voor vrouwen. De resterende levensverwachting op 65-jarige leeftijd was 19,0 jaar voor mannen en 21,2 voor vrouwen. Een 65-jarige man wordt naar verwachting dus 84,0 jaar en een 65-jarige vrouw 86,2 jaar.

De meeste ouderen willen zo lang als mogelijk thuis blijven wonen. Dat vraagt om goede ondersteuning en zorg aan huis en hulp van mantelzorgers en vrijwilligers. Er moet aandacht gegeven worden voor de levensfase tussen pensionering en het begin van de kwetsbaarheid van ouderen. De dienstverlening van Saar aan Huis regio Westland sluit hier perfect op aan.

In de studio van RAZO & Zorg is op donderdagmiddag 30 november van 14.00 – 15.00 uur. Dan is te gast te gast Marie-Antoinette van Straten van Saar aan Huis regio Westland en zij vertelt alles over de activiteiten in het Westland.

Saar aan Huis Westland


Doorgaan met lezen

Volgende bericht

Prostaatkanker wat nu


Thumbnail
Vorig bericht

Thuisgekookt Delft


Thumbnail