Current track

Title

Artist

Background

OV – OpStapDagen in Delft

Presentatrices: Lenny Tamerus en Bartje Wuite | Gast: Henk de Blij 1 november 2018

OV – OpStapDagen in Delft

Op 1 november 2018 was Henk de Blij te gast in Café Curioso van Zorgradio RAZO Delft.  Hij vertelde over zijn ervaringen in het openbaar vervoer (OV) en de OV-OpStapDagen in Delft.

De OV – OpStapDagen

Vindt u reizen met het openbaar vervoer (OV) lastig of weet u niet hoe het werkt? Kom dan naar een van de OV-OpStapDagen in Delft.

 

 

Wat kunt u verwachten tijdens de OV-OpStapDag?

U komt op eigen gelegenheid naar de startlocatie. Onder het genot van een kopje koffie met gebak krijgt u hier informatie over de mogelijkheden van het openbaar vervoer in de regio. Daarna vertrekt u gezamenlijk met de bus naar het nieuwe NS-station. U krijgt uitleg over de overstap van bus op trein en een rondleiding door een professionele gids. Na het bezoek aan het NS-station reist u samen met OV-ambassadeurs terug naar de startlocatie.

 

Wanneer?

Op woensdag 14 november, woensdag 21 november en woensdag 28 november worden de OV-OpStapDagen gehouden in Wijkcentrum De Vleugel, bij WC De Hoven en op dinsdag 4 december in Wijkcentrum De Hofstee. Het programma duurt van 13.00 tot ongeveer 17.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden en koffie met gebak is inbegrepen. U kunt zich telefonisch aanmelden op 076-513 66 99.


Presentatrices: Lenny Tamerus en Bartje Wuite