Current track

Title

Artist

Background

Je gezondheid is goud waard!

Geschreven door op 24 november 2020

Je gezondheid is goud waard!

We leven in een bijzondere tijd! Coronatijd zet bij veel mensen de wereld op z’n kop. Thuiswerken, hoe doe je dat? Er is geen moment op de dag dat je even kunt ontspannen. De laptop blijft maar op tafel staan. Het to-do lijstje houdt je uit je slaap, de deadline spookt de hele dag door je hoofd.

Weglopen voor je dagelijkse verplichtingen lukt niet. Krijg je genoeg rust in je hoofd? Raak je door de dagelijkse verplichtingen in deze Coronatijd gestrest?

Mindful bewegen biedt een geweldige manier om stress, ziekte en andere ongemakken tegen te gaan. Het brengt je lichaam en geest weer in balans. Het brengt een glimlach op jouw gezicht.

In de studio van RAZO & Zorg is donderdagmiddag 26 november 2020 van 14.00 – 15.00 uur te gast Tami Kalir van de Womanhood studio te Delft.

Womanhood studio Tami KalirStem af binnen Reinier de Graaf in Delft (hoogste radiokanaalnummer) en Voorburg via uw televisietoestel aan bed of via Internet op webradio: www.razo.nl en klik linksboven op “LUISTER RAZO”.

Of download de gratis Zorgradio RAZO interactieve luister-app voor smartphone en tablet uit de Apple App Store of de Google Play store.


Doorgaan met lezen

Volgende bericht

Je hoort er gewoon bij


Thumbnail
Vorig bericht

Haar doet je wat


Thumbnail