Current track

Title

Artist

Background

Haar doet je wat

Geschreven door op 18 november 2020

Haar doet je wat

Onder normale omstandigheden verliest de mens zo ongeveer 100 haren per dag. Dat is normaal. Het kan ook anders. Je verliest ineens veel haar. Ook dat hoeft niet noodzakelijk te wijzen op iets ernstigs. Meestal, na een bepaalde periode, groeit het weer aan. Zo niet, dan is een bezoek aan de huisarts een goed advies.

De Nederlandse Haarstichting helpt mensen met haaruitval, haarproblemen en haarziekten met voorlichting en bijstand. Ervaringen van mensen worden gedeeld met lotgenoten en zij worden in contact gebracht met dermatologen, haartransplantatieklinieken, haarwerkspecialisten en psychologen.

In de studio van RAZO & Zorg is donderdagmiddag 19 november 2020 van 14.00 – 15.00 uur te gast Edwin van Wooning, directeur van de Nederlandse Haarstichting.

Edwin van WooningStem af binnen Reinier de Graaf in Delft (hoogste radiokanaalnummer) en Voorburg via uw televisietoestel aan bed of via Internet op webradio: www.razo.nl en klik linksboven op “LUISTER RAZO”.

Of download de gratis Zorgradio RAZO interactieve luister-app voor smartphone en tablet uit de Apple App Store of de Google Play store.


Doorgaan met lezen