Current track

Title

Artist

Background

Technologische oplossingen voor duurzame zorg

Geschreven door op 21 oktober 2020

Technologische oplossingen voor duurzame zorg 

Technologische oplossingen helpen om de uitdagingen binnen de gezondheidszorg het hoofd te bieden, nu en in de toekomst. Dat vraagt om een goede samenwerking tussen artsen en ingenieurs. De weg van innovatief idee tot de dagelijkse zorgpraktijk is bovendien lang en ingewikkeld.

Medical Delta is een interdisciplinaire samenwerking van meer dan 280 wetenschappers van de universiteiten en hogescholen in Zuid-Holland. Samen met zorginstellingen, bedrijven en overheden zorgt het voor het opzetten van interdisciplinair onderzoek en het versnellen van ontwikkelprojecten. Dit doet Medical Delta met dertien interdisciplinaire wetenschappelijke programma’s en met praktijkgerichte field- en living labs. Medical Delta vormt hiermee de spil van het Health & Technology ecosysteem in Zuid-Holland en daarbuiten.

Hoe realiseert Medical Delta dit? Hoe wordt dit gefinancierd? Hoe worden veelbelovende zorginnovaties verder geholpen en vertaald naar de dagelijkse zorgpraktijk?

In de studio van RAZO & Zorg is donderdagmiddag 22 oktober 2020 van 14.00 – 15.00 uur te gast Gertine van der Vliet, directeur/bestuurder van Medical Delta.

Stem af binnen Reinier de Graaf in Delft (hoogste radiokanaalnummer) en Voorburg via uw televisietoestel aan bed of via Internet op webradio: www.razo.nl en klik linksboven op “LUISTER RAZO”.

Of download de gratis Zorgradio RAZO interactieve luister-app voor smartphone en tablet uit de Apple App Store of de Google Play store.

Gertine van der Vliet

Logo Medical Delta


Doorgaan met lezen