Current track

Title

Artist

Background

Solutions Radio – Delft

Presentatrice: Lenny Tamerus | Gast: Karel Raven en Henk de Blij 3 januari 2019

Henk de Blij van Oogcafé Delft met speciale gast Karel Raven van Solutions Radio Delft

 

Op donderdagavond 3 januari 2019 waren Henk De Blij van Oogcafé Delft en Karel Raven van Solutions Radio, naar Café Curioso gekomen.

In het volgende interview vertelde Karel Raven enthousiast over de Webbox.

Webbox3 van Solutions Radio DelftDe Webbox is een uniek hulpmiddel voor blinden en slechtzienden. Het is een multimediaspeler waarmee gesproken leesmateriaal wordt beluisterd.

Met de Webbox kan worden geluisterd naar het laatste nieuws, dagelijkse kranten, tijdschriften, gesproken boeken, gesproken tv-ondertitels, radiostations en nog veel meer.

Solutions Radio te Delft biedt drie oplossingen voor gesproken ondertiteling:

De Webbox3:  naast een breed en gevarieerd aanbod aan informatie en ontspanning biedt de Webbox ook de gesproken ondertiteling van  12 Nederlandse en 7 Vlaamse zenders (alleen op het moment dat de programma’s worden uitgezonden)

De GOapp: is een transportabele oplossing voor Gesproken Ondertiteling op smartphone of tablet, (geschikt voor zowel Apple als Android toestellen) voor 12 Nederlandse en 7 Vlaamse zenders (alleen op het moment dat de programma’s worden uitgezonden).

De GObox: leest alle Nederlandstalige ondertiteling voor van live programma’s, DVD’s, uitzending gemist, Netflix of Videoland.


Presentatrice: Lenny Tamerus