Current track

Title

Artist

Background

3FM Serious Request: The Lifeline 2020

Presentatie: Angèle Fontijn & Anne Christien Wagener | Gast: Sophie Duin 17 december 2020

3FM Serious Request: The Lifeline 2020

Vrijwilligers van de Delftse Zorgomroep RAZO, waar Sander Hoogendoorn ooit zijn carrière begon, gingen op 17 december 2020 zes kilometer wandelen voor Serious Request in het Bieslandse Bos te Delft.

Bieslandse Bos Bieslandse BosBieslandse Bos

Vanuit de studio werd tijdens het programma RAZO en zorg live geschakeld met de wandelaars en in de studio was Sophie Duin, voorzitter Rode Kruis Studentendesk Delft, te gast om te vertellen over de werkzaamheden die het Rode Kruis uitvoert in onze regio in tijden van Corona.

Overal staan hulpverleners, lokale klinieken en ziekenhuizen onder hoogspanning als gevolg van de coronapandemie. Zij zijn overbelast, vaak met desastreuze gevolgen. De opbrengst van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 gaat naar het Rode Kruis, dat zich in Nederland en in het buitenland inzet om die druk op hulpverleners te verlichten met mensen en middelen. Ook helpt het Rode Kruis de verspreiding van corona tegen te gaan.

In de studio van RAZO & Zorg was donderdagmiddag 17 december 2020 te gast Sophie Duin van Rode Kruis Studentendesk Delft en zij ging in gesprek met Angèle Fontijn.


Presentatie: Angèle Fontijn & Anne Christien Wagener