Current track

Title

Artist

Background

Fysiotherapie en beweging

Presentatie: Herman de Bruin | Gast: Maurice van Veldhooven 27 juni 2024

Fysiotherapie en beweging

In deze podcast van RAZO & Zorg spreekt Herman de Bruin met Maurice van Veldhooven, Managing Partner en Sportfysiotherapeut bij AdFysio De Lier, Centrum voor Fysiotherapie en Beweging.

Ken je dat wel? Je hebt met sporten een blessure opgelopen. Waar moet je naar toe? Wie kan je helpen? Al snel is het antwoord gevonden: de fysiotherapeut.

Aan de Hoofdstraat 88 is gevestigd het Centrum voor Fysiotherapie en Beweging: AdFysio De Lier. Bij AdFysio zijn de therapeuten in verschillende gebieden van fysiotherapie gespecialiseerd zodat je altijd de beste behandelmethode toegediend krijgt. Je kunt daar terecht voor manuele therapie, arbeidsfysiotherapie, handtherapie, sportfysiotherapie, dry needling, echografie en nog veel meer specialisaties.

Hoog tijd om te gaan praten in de studio van Zorgradio RAZO Delft met Maurice van Veldhooven, de drijvende kracht achter AdFysio De Lier.

Welke diensten/therapieën worden er nog meer aangeboden bij AdFysio? Welke behandeling is het meest geschikt voor jou? Hoe staat bewegend Westland ervoor?

Welke therapieën er nog meer aangeboden worden, hoor je in deze podcast!

AdFysio De Lier


Presentatie: Herman de Bruin